“Аз искам да уча” 2019

С настъпването на новата учебна година, докато едни се подготвяха за този радостен миг, имаше много други, за които това означаваше безпокойство и реална трудност. Ние, от фондация “В теб”, не искахме финансите да бъдат пречка за нито един ученик, но напротив – искреното ни желание беше всяко дете да прекрачи прага на класната стая с усмивка и трепет!

Това ни вдъхнови да започнем кампанията “Аз искам да уча” и да помогнем на деца в неравностойно положение да се върнат на училище, снабдявайки ги с раници и всички основни необходими учебни пособия, които семействата им нямат финансовата възможност да осигурят.

Чрез кампанията успяхме да помогнем на над 130 деца от София и страната, а също така и на децата от Бухово, изгубили своя дом поради пожар едва десет дни преди началото на учебната година.

Благодарим за партньорството на Националния оперативен център на пожарната, чрез който имахме привилегията да достигнем и до някои от децата на пожарникари, дали живота си в изпълнение на служебния си дълг,  както и на деца на полицаи от едно от столичните РПУ-та.

Благодарим от сърце на всеки, който направи това възможно! Щастливи сме да дарим надежда и радост и да помогнем на най-малките да влизат смело и уверено не само в класната стая, но и в своята съдба!

Ако искаш да участваш в някоя от нашите бъдещи кампании, можеш да дариш тук или да следиш фондация “В теб”  в социалните мрежи!

Image
Image

Вашето участие има значение!

Подкрепете и бъдещите ни социални проекти, като дарите сега!

ДАРИ