Проект: Приемни бебета в нужда

Ежемесечна подкрепа.

Героите на тази история не са обикновено семейство.

От 2013г. насам те са обгрижили и приели в дома си общо 10 новородени бебета, изоставени от своите родители при своето раждане.

Взети директно от родилния дом, повечето от новородените сирачета са слаби и пълни със здравословни проблеми.

След кратък разговор със съпругата, тя ни сподели за тяхното преживяване:

“През всичките тези години хора са ни питали как издържаме на целия този стрес и напрежение, защото за всяко болно дете има купища от грижи и разходи. Истината е, че ние никога не сме мислили за стреса и за парите. Не сме ги смятали.

Много от тези деца вече са пораснали и имат щастлив живот. Фокусирали сме се върху това, че животът на децата е променен.

Едно от болните бебенца вече е втори клас и дори участва в изложби. Няма да забравя момента, в който видях, колко много е пораснала. Приемният й баща ми благодареше, че тя сега е жива, здрава и щастлива. Чувството е наистина неописуемо.”

Последното бебе, което семейството приемат вкъщи преди няколко месеца, е Люси, чиято майка е наркозависима.

Гладът за наркотици е предаден на бебето и в рамките на месец и половина след като я приемат у дома, тя не иска да се храни, плаче непрестанно и тялото ѝ вибрира в конвулсии.

Нужни са 2500лв за медикаменти – сума, която държавата не отпуска. Единствените пари, които се дават на приемните родители, са 300лв, но те не са достатъчни да покрият нуждите дори на здраво бебе.

Семейството не може да си представи да остави Люси да страда, затова съпругата дава цялата си заплата и заедно успяват да съберат сумата и да купят лекарствата за детето.

Желанието на семейството е да продължат да приемат изоставени бебенца във вкъщи и да разширяват своята грижа, а нашето желание  е да ги подкрепим в това като съберем сумата от 4000лв, с която да им покрием таксите за медикаменти и медицински разходи и консумативи за приемното детенце.

Ако ти искаш ежемесечно да нашите герои в приемната им грижа, можеш да партнираш със сумата от 700лв на месец, която покрива основните нужди за приемно бебе.

Участвай тук:

лв.
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 100,00 лв.