Голямото Шествие

Обичаш ли България? И затова на 24 май направихме Голямото шествие из улиците на София. Раздавахме балони, бяхме щедри на усмивки и споделяхме радостта си!Вярваме, че българският език е ценност и сме благодарни, че го имаме.

Прекрасно е да имаме възможност да почетем делото на братята Кирил и Методий и да си припомним, че има за какво да се гордеем.

На 24 май, Денят на българската писменост и култура, излязохме по улиците на София, за да зарадваме хората от града и да им припомним за делото на Кирил и Методий.

Image
Image
Image

От рано сутринта започна с вълнение и усърдие подготовката ни за Голямото шествие. Заедно с главните организатори се включиха и над 50 доброволци-представители от всички поколения, както и цели семейства, които участваха, заедно с техните деца.

Раздадохме над 2000 балона, също толкова подаръци и флаери, а възнаграждението ни бяха хилядите усмивки на лицата на хората, които с радост и интерес приемаха подаръците.

Дъждовното време не успя да спре нито един участник в “Голямото шествие”, защото в сърцата ни беше топло и имаше достатъчно слънце за всеки минувач. За около пет часа „Голямото шествие“ обхвана целия център на София, а спирките бяха ключови места - паркът “Заимов”, Народната библиотека, метростанция “Сердика”, улица “Витоша” и много други!

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Вашето участие има значение!

Подкрепете и бъдещите ни социални проекти, като дарите сега!

ДАРИ