Социална помощ

От самото начало на световната пандемия през 2020г., с доброволците от фондация "В Теб" и с непрестанната подкрепа на църква "Пробуждане" сме раздали над 10 тона храна на хора, изпаднали в крайна финансова или здравословна нужда. 

Дори в това несигурно време, което разтърси и най-далечните краища на Земята, ние не спираме да се протягаме с щедрост и съпричастност към нашите съграждани, защото вярваме, че няма по-подходящ момент да покажем любов на дела от момента на трудност.

Когато всички свиват ръцете си и ги стискат здраво, ние отваряме нашите, за да раздаваме помощ и подкрепа под формата на храна, дрехи и продукти от първа необходимост. 

Успяхме да посетим стотици домове на болни хора и да им занесем храна и продукти от първа необходимост, за да преминат през този труден момент нахранени и обгрижени. 

Благодарение на доброволните финанси, събрани от всички щедри дарители, които подкрепят нашите кампании, успяхме да се протегнем по-далече от всякога преди.

Всичко, което правим, е възможно заради вашите молитви и финансово партньорство. Благодарим ви!

Във видеата по-долу може да видите малка част от нещата, които направихме пo време на пандемията и периода на финансова криза.

Вашето участие има значение!

Подкрепете и бъдещите ни социални проекти, като дарите сега!

ДАРИ