Благотворителна Гала вечеря

И преди сме имали привилегията да посещаваме и да подкрепяме деца в неравностойно положение от цяла България, но сме щастливи, че можехме да посрещнем над 30 деца в София! В Страстната седмица това беше един празник, спомен, който вярваме, че ще остане дълго в сърцето на всяко дете.

Image
Image
Image

След пристигането на децата в града, направихме прически и грим на всички момичета. Много от тях споделяха, че никога не са се виждали така и се чувстват като звезди от телевизията. Реакциите им бяха толкова искрени, че ни накараха да осъзнаем колко много значи това за тях. За момчетата бяхме избрали бели ризи, с които ги изненадахме. Това се оказа нещо толкова голямо и учудващо за тях, че дори първоначално не можеха да ги приемат!

Веднага след това се забавлявахме с няколко игри, а кулминацията на деня беше гала-вечеря-едно незабравимо преживяване за тях, а за нас-огромна радост! Невероятна е възможността да зарадваме тези прекрасни деца и да ги заведем на място, на което не са били, и да направим неща за тях, които никой досега не е правил.

Целият този ден беше в сърцата и мечтите ни отдавна и сме радостни, че мечтата ни стана реалност!

Развълнувани сме за бъдещите ни социални дейности и нямаме търпение за нови срещи с децата!

Възползваме се от повода да изкажем сърдечната си благодарност на Църква Пробуждане и ресторант “Бодега”, които бяха наши партньори и заедно успяхме да направим всичко това възможно!

Вашето участие има значение!

Подкрепете и бъдещите ни социални проекти, като дарите сега!

ДАРИ